contact

puck-portret1

Portret-, Bedrijfs- en Familie Fotografie

Puck Soetens, fotograaf sinds haar jeugd, studeerde af aan de fotoacademie in Rotterdam in 2014. Sindsdien specialiseerde zij zich in het fotograferen van mensen uit alle hoeken van de samenleving. Haar hart ligt dan ook bij de ontmoetingen die zij heeft met iedereen die op haar pad komt.

Puck combineert haar deskundigheid als fotograaf met haar sterke sociale vaardigheden. Iedereen voelt zich direct bij haar op zijn/haar gemak en vergeet de camera. Haar specialiteit zijn documentaire portretten, zakelijke portretten en familieportretten, en dan met name portretten van pubers.

Voor het perfecte beeld is Puck altijd op zoek naar een bepaalde blik. In haar academietijd werd zij ook wel de ‘ogenfotograaf’ genoemd. Een foto is pas geslaagd als de geportretteerde een tipje van zijn/haar sluier oplicht en waarin het karakter naar voren komt, ongeacht het doel van de foto.

Haar stijl is strak en eenvoudig en ligt dicht bij de waarheid. De beelden zijn natuurlijk, realistisch en daardoor heel veelzeggend.

Puck fotografeert zowel thuis in haar studio in Den Haag als op iedere gewenste locatie.